973 650 827 | palmerola@autocarspalmerola.com

Quant costa llogar un autocar?

Quant costa llogar un autocar

El pressupost per llogar un autocar, minibus i microbus amb conductor es calcula tenint en compte diversos factors.

Factors que influeixen en el pressupost

Kilòmetres de trajecte

La distància de la ruta ens determina el cost de gasoil segons el consum de l’autocar, de rodes i de desgast del vehicle. A més kilòmetres a recórrer, el pressupost serà més elevat.

Duració del servei

El temps de disponibilitat de l’autocar és la suma del temps de conducció i del temps d’espera del conductor. A més temps de duració del servei, el pressupost serà més alt.

Capacitat de l’autocar

El cost que suposa la compra, les assegurances i el manteniment d’un autocar, un minibus i un microbus varia considerablement. A més capacitat, el preu en valor absolut serà més elevat. Ara bé, si en el vehicle contractat s’ocupa la majoria de places disponibles i es divideix el preu per persona, els autocars de major capacitat seran més econòmics per persona.

Horari del servei

Els serveis nocturns impliquen que el conductor hagi de fer descans durant el dia anterior i posterior per complir amb la normativa de temps de descans i conducció. Per tant, els serveis nocturns tindran un preu més elevat que els diürns.

Dietes del conductor

Les despeses dels àpats i, si és necessari pel tipus de servei, d’hotel són costos a afegir en el càlcul del pressupost.

Un o dos conductors

El temps de conducció i de descans del conductor estan delimitats per una normativa i un control molt estrictes. En alguns serveis amb trajectes llargs o amb hores de disponibilitat elevades, pot ser necessari l’ús de dos conductors. En aquest cas, el preu s’incrementarà.

Autopistes i aparcaments

La planificació de la ruta ens permet detectar despeses extres que se sumaran al pressupost.

Ara que ja coneixes què condiciona el pressupost d’un servei, entendràs l’important que és respondre les preguntes que nombrem a continuació per poder fer un pressupost personalitzat i ajustat al que necessitis.

Quina informació necessitem per poder fer-te un pressupost?
  • D’on sortiu i on voleu anar?
  • A quina hora sortiu i teniu previst arribar?
  • Quin dia voleu fer la sortida?
  • Quantes persones sereu?

Si vols que et fem un pressupost, contacta amb nosaltres via email, telèfon o whatsapp i en menys de 24 hores et respondrem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si vostè realitza comentaris, AUTOCARS PALMEROLA, S.L. l'informa que farà públic exclusivament el nom i el comentari, el correu electrònic no es farà públic.
Els camps obligatoris estan marcats amb *.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament: AUTOCARS PALMEROLA, S.L.
Finalitat del tractament: Realitzar el comentari
Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: palmerola@autocarspalmerola.com
Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.